Sommartid

Hej på er 🙂

Bilder från gårdagen, så mycket vackra blommor gissa om jag njöt 🙂

Vi har äntligen haft en mer ”normal” helg efter sjukdomar och dålig ork. Jag känner mig nöjd. Dels att garderoben och byrån i sovrummet fick en rensning, tre sopsäckar och imponerande 22 par jeans lättare. Skönt att bli av med sådant som bara ligger.

Att vi kom iväg till favoritblomsteraffären innan Viggo skulle sova middag igår var inte heller fel. Att pappa somnade med honom och att grabbarna sov närmare tre timmar var en annan femma 😉 På eftermiddagen tog vi en härlig promenad.

Till middag blev det sambons goda räksmörgåsar med handskalade räkor, till det ett glas vitt vin. När Viggo hade somnat tittade vi på min favoritserie ”The Vampire Diaries”. Nu har vi bara ett avsnitt kvar sedan är det slut för gott, det tycker jag är mindre roligt.

Idag ska vi troligtvis få efterlängtat besök av Viggos gudmor. Med tanke på hur vi har haft det den senaste tiden, var det länge sedan vi sågs. Det ska bli trevligt 🙂

Så fina färger 🙂

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *