Favoritstället

Hej på er 🙂

Vi kommer sällan iväg på något före Viggo har sovit middag 😉

Dels gillar nog hela familjen ”slow morning” som Viggos gudmor brukar kalla det. Sedan äter han oftast lunch vid 11,15 och efter det sover han middag. Det är sällan jag hunnit sminka mig på helgen och har lust att åka någonstans före. Men plötsligt händer det.

Idag kände jag att jag orkade. Efter att nästan bara ha varit hemma för att Viggo inte skulle smitta någon var det extra roligt att åka, vi kom iväg i lagom tid. Vi åkte till min favoritblomsteraffär, det var såå mycket fina blommor. Jag skulle vilja köpa med mig massor, fick tygla mig själv och är väldigt nöjd med det som fick följa med hem.

Det blev två Mårbackor, vita krokusar, vita pärlhyacinter och en ljuvligt rosa ros. Viggo och pappa gick själv en sväng och Viggo valde ut en liten mugg som han ville ha 🙂

Väl hemma blev det en något senare lunch. Tror att pappa somnade när han skulle gå och lägga Viggo för middagslur, han blev kvar uppe. Jag får dricka kaffe ensam, han behöver sova så jag låter honom vara ♥ Visar mer bilder imorgon.

Nöjd kille som fick titta på sköldpaddor, fiskar och massor av blommor ♥

Han fick kliva ur vagnen och titta närmare 🙂

Önskar er en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *