Lång dag

Hej på er 🙂

Idag har jag varit hemma med våran goding igen ♥

Han sov bättre i natt vilket var skönt. I morse skulle sambon upp vid 5 och sedan ta tåget till stora staden för en arbetsdag. Därför har han kommit hem senare ikväll.

Viggo blir bättre och plockar i sig lite mer att äta, inte bara välling. Det är underbart att höra när han säger: ”Mmm gott”. Att få i honom penicillin har inte varit superenkelt, men ikväll förvånade han både mig och pappa då han sa: ”Mmm gott” 😉

Imorgon ska jag till läkaren, jag har inte prioriterat mig själv tidigare. Får se hur vi ska gå vidare med min Rosacea. Hoppas på remiss till hudmottagningen och jag behöver förnya recept. Jag har en del funderingar, jag är fortfarande inte helt bra och snart är det mer sol ute. Medicinen ska väl helst inte tas sommartid då jag bör undvika solen.

Idag har Viggo nästan sagt: ”Ikoz”, men han föredrar fortfarande att kalla honom för: ”Titti”. Snart är det dags att natta Viggo, förhoppningsvis somnar jag inte. Även fast pappa har kommit hem är han rätt mammig 🙂 Skönt med fredag imorgon.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *