Feberfri

Hej på er 🙂

Idag har Viggo varit feberfri, det känns skönt ♥

Det märks ändå att han inte är i form, han har varit väldigt mammig och jag har stundvis knappt fått gå på toa eller lämnat rummet han varit i. Fick i honom några skedar med korvstroganoff och ris till lunch, blev jätteglad att han åt även om det var lite 🙂

Igår kväll hade jag tid att reflektera, kom på att vi faktiskt inte hade kunnat åka till läkaren så mycket tidigare. Han fick feber på onsdagskvällen, torsdag och fredag var han riktigt dålig. Lördag var han piggare men febern kring 38. Då skulle vi ha åkt till akuten i helgen då, vilket inte kändes aktuellt. Ibland är jag för hård mot mig själv.

Prismorna i takkronan i matsalen är så klara och fina 🙂 För ett tag sedan tog jag äntligen tag i att göra ren den. Jag använde mig av Viggos tvättlappar (torra) och torkade rent med ljummet vatten med en gnutta diskmedel. Det tog mig ca 40 minuter.

Dags att få något i magen och se vad jag hinner och har lust med efter det. Pappa och Viggo tittar på Mupparna och läser bok på samma gång ♥

Det är kul med Duplo 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.