Upp och ner

Hej på er 🙂

Det var verkligen skönt att Viggo var piggare och gladare igår ♥

Febern låg på 38 och strax över utan Alvedon. Jag skulle ha varit sängliggande, men han är liten och håller igång. Han sov inget extra och vi fick äntligen i honom mat. Jag nattade honom vid 19. Sedan vaknade han ca 21,45, då avrundade vi för kvällen.

Jag kände direkt att han var kokhet och tog tempen som var 39,6, igen?! Han fick en Alvedon och sedan la jag mig bredvid honom, han skulle ligga nära och hålla om mig.

Idag är han feberfri än så länge. Han ligger strax över 37, men humöret är inget vidare. Det är svårt när han inte kan förklara sig vad som är fel. Även om jag tycker att jag är bra på att tyda honom. Det har blivit en del gråt och skrik. Hoppas det vänder nu ♥

Igår efter han hade sovit middag tog vi en promenad. Det var skönt för oss alla att komma ut och få friskluft. Viggo var nöjd och tittade efter missar och fåglar 🙂

Vi hoppas på en bättre dag efter Viggo har vilat middag, han har somnat redan.

Min fina kille beundrade blommorna igår. Med en bil i handen 🙂

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.