Bättre..

Hej på er 🙂

Idag är Viggo piggare, han har lekt och busat på fm. Men lite feber har han än ♥

Skönt om det kan få vända. Som vanligt när han är sjuk äter han ännu sämre, tur att vi får i honom välling och vatten och lite annat plock. Vi såg att han har en blåsa på tungan, det gör väl ont + att det kommer tänder i vanlig ordning. Inte lätt att vara liten.

Igår blev det tacos till middag, det smakade riktigt bra. Efter vi hade nattat Viggo tittade vi på serier, han sov gott så vi kunde sitta i lugn och ro.

Vid 22-tiden vaknade han så då gjorde vi kväll vi med. Sedan vaknade han kring 1 och ville gå ner och få välling. På väg upp igen kräktes han, måste vara slem som stör. Så det blev ett bad mitt i natten för han luktade inte jordgubb precis 😉

Nu sover han middag. Får se om vi tar en promenad senare. Idag fyller världens bästa farmor och gammelfarmor 92 år 🙂 Stort grattis. Tur att vi åkte dit och hälsade på henne förra lördagen och grattade, jag har väl ett sjätte sinne.

Helgens bukett, vackra tulpaner i perfekt rosa färg 🙂

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *