Sängen

Hej på er 🙂

Idag har våran goa kille varit väldigt hängig och spenderat största delen i sängen ♥

Jag har knappt fått lämna hans sida. När jag gick på toa ropade han: ”mamma”. När jag skulle värma välling ville han upp i famnen. Lunchen fick jag äta snabbt, efter en stund började han leka med bilar i alla fall. Efter det fick vi gå upp och lägga oss igen.

Kaffe har jag längtat efter sedan lunch, men det kunde jag glömma. Försökte smita ifrån honom flera gånger men det gick inte. Närmare 15,30 kunde jag gå ner utan att han vaknade, sambon kom hem då. Sedan tog det inte lång stund så vaknade han. Tempen var 39,6 så han har fått Alvedon igen. Måtte det vända nu så han får må bra.

Sambon kom hem och sa att han känner sig ”krumelurig” i halsen och jag känner mig inte helt ok jag heller. Blir nog galen på riktigt om vi också blir sjuka igen 😉 Vägrar!

Till middag blir det tacos. Kör bakvänd ordning och dricker kaffe nu först 🙂

Hoppas ni får en mysig fredagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.