Hängig kille

Hej på er 🙂

Viggo har varit riktigt dålig idag och har sovit en del ♥

Tycker synd om honom, han var ju sjuk i början av månaden med. Han har varit mammig så jag hade svårt att få i mig frukost, gå på toa och så, han vill vara nära.

Han klev upp vid 5 och fick välling, sedan somnade han om till strax efter 7. Han sov i soffan på fm. så lunchen kunde jag äta i lugn och ro. När han vaknade skulle jag prova om han ville äta något, det ville han inte. Tidigare var han svettig så jag klädde honom tunnare. Så började han frysa, sedan gick det fort och febern gick upp till 40,4.

Hemskt att se honom så dålig, fy vad orolig och rädd jag blev. Han hade fått Alvedon men den hade gått ur. Vi bäddade ner oss i sängen och han fick en till Alvedon. Läpparna var blåa och händerna kalla. Min älskade kille, nu leker han i alla fall.

Emellan att ta hand om Viggo har jag tänkt på en kär vän som opereras idag ♥

Bilder i repris, jag hinner inte fota. Men en ny kattbild tror jag att jag har fått till 🙂

Önskar er en skön kväll.

2 svar på ”Hängig kille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.