Viggo feber

Hej på er 🙂

Ikväll tyckte jag att Viggo började bli hängig, sedan kände jag att han var varm. Han har blivit sämre under kvällen, stackaren har över 39 grader i feber (igen) Det är bara att försöka acceptera läget även om jag känner mig frustrerad. Hoppas han blir bra fort ♥

Han somnade i min famn. Vi hade tur som lyckades borsta tänderna på honom när han vaknade en stund. I sängen somnade han före 19. Han sussar sött nu, min goa kille.

Kvällen igår var känslosam, när jag la mig på kudden fick jag inte stopp på tårarna. Ibland kan det nästan kännas som att det är jag som ska gå igenom något jobbigt, fast det är någon jag bryr mig väldigt mycket om som ska göra det. Empati kan vara fint men även fruktansvärt jobbigt, jag känner så mycket.

Försöker se det som en tillgång. Känslorna har åkt lite upp och ner idag med, speciellt när jag skulle säga några ord till min chef om varför jag var känslig, då tårades ögonen. Ändå känner jag mig något lättare, att gråta är en viktig ”ventil” i bland.

Vi har det bra, jag och min familj, men det händer en del jobbigheter för människor vi tycker om. Mina tankar är med nära och kära ♥

Samma blomma, med och utan blixt.

Trevlig kväll 🙂

4 svar på ”Viggo feber

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.