Tankar

Hej på er 🙂

Just nu händer det en del runt oss som påverkar mig. Det är många känslor och tankar i omlopp. Jag känner verkligen för nära och kära som går igenom jobbiga saker. Jag tror självklart och önskar att allt kommer bli bra. All styrka och kärlek till er ♥

Det var lättare att hämta hem Viggo från förskolan idag 🙂 Annars har hostan tydligen lagt i en högre växel ikväll. Jag har hostat så det ser ut som jag gråtit för tårarna sprutade och jag har varit nära att kräkas. Långdraget kan man lugnt säga att detta är. Jag ska inte prata för mycket det är ett som är säkert, då retar det ännu mer.

Viggo har badat för han hade kladdat mat i håret på förskolan, men ätit hade han inte gjort. Jo lite majs, alltid något 😉 Igår hade han ätit bra, det var roligt att höra. Vi kom ut på en välbehövlig promenad igår kväll, Viggo sjöng stor del av vägen och var nöjd. Nu är det Bolibompa och mys i soffan, vällingen har han redan fått i sig.

Fler bilder från sovrummet.

Hoppas ni har en fin kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *