Trist måndagskänsla

Hej på er 🙂

Bättre start på veckan hade jag faktiskt önskat mig 😉

Natten bjöd inte på tillräckligt mycket sömn, fullmåne, en son som vaknar ofta och en sambo som snarkar. Det blev ingen höjdardag på jobbet heller. Efter det en krånglig hämtning av Viggo på förskolan. När man är så där lagom trött redan, tjohoo.

Det tog kanske 35 min att ta oss hem (vi bor 5 min ifrån)

Gårdagen var både kanon och mindre bra. Vi tog en promenad tillsammans, Viggo var nöjd halva vägen och resten inte lika glad 😉 Sambon bjöd på en suveränt god middag. Senare på kvällen började han fippla med någon krånglig uppdatering till sin mobil, tjopp så var kvällen över. Får ändå säga att vi har haft en kanonbra helg.

Ikväll har en pusselbit fallit på plats, en sak som känns viktig. Mer kan jag inte säga för tillfället. Nu ska jag hämta en kopp kaffe och mysa med mina grabbar. Var varmt och gosigt att blogga också, Ikoz ligger och kurrar på mina armar, min hjälpreda ♥

Gårdagens goda mysmiddag 🙂 Plankstek.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.