Nya pelargoner

Hej på er 🙂

Igår efter Viggo hade sovit middag åkte vi till hans gammelfarmor och fikade ♥

Det var länge sedan vi träffades med tanke på att vi haft sjukstuga. Hon fyller år nästa helg så vi firade henne i förskott. Hon bjöd på semlor, kakor och godaste kaffet (kokkaffe) 🙂 Efter det åkte vi vidare till Viggos morfar och fru. Viggos moster var hemma från Norge så det var extra skoj att träffa henne, det blir väldigt sällan.

Viggo somnade som väntat i bilen hem strax efter 19. Väl hemma var det bara att byta blöja och sätta på pyjamas och lägga honom i sängen. Efter det tittade vi på mello. Jag tyckte Nanos låt var mäktig, men vinnaren Robin var helt ok den med.

Jag är riktigt nöjd med gårdagen, den blev trevlig och fin 🙂

Idag pysslar vi hemma. Sambon har dammsugit nere och jag uppe. Viggo vaknade strax efter 6 i morse. Nu sover han middag, han somnade strax före 12. Jag ska gå och hänga tvätt sedan blir det lunch. Får se vad vi hinner mer under dagen.

Nya engelska pelargoner 🙂 Vågade mig på två till eftersom jag lyckats med den första. Hoppas dessa också håller länge.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *