Solsken idag

Hej på er 🙂

Fredagsmyset gick otroligt bra igår 🙂

Jag blev kvar uppe med Viggo en timme i sängen. Gick ner till sambon sådär trött-sur som jag kan bli när jag har somnat och måste upp. Tur att han hade sagt att jag skulle hinna duscha innan nattningen så det var gjort, han känner mig väl. Att bara behöva borsta tänderna är jobbigt i det läget. Det glamorösa livet som småbarnsförälder 😉

Satt i soffan med sambon sedan, tyckte att jag borde hålla mig vaken ett tag i alla fall när det var fredag 🙂 Vi gjorde kväll vid 22. Natten har varit stökig, tappade räkningen hur många gånger Viggo har vaknat. Vi längtar otroligt mycket efter att få sova bra.

Annars njuter jag av alla nya ord som Viggo säger, han snappar upp mycket nu ♥ Mindre roligt är att han inte lyssnar och ler finurligt när vi säger till när han gör något han inte får göra. Typ klättra upp på matsalsbordet, hoppa i soffan och riva i allt möjligt.

Nu ska jag fixa lunch åt våran goding så får vi se vad det blir av resten av dagen.

Bytte till lika gardiner i sovrummet som i ”lila rummet” 🙂

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.