Myskväll

Hej på er 🙂

Natten i natt var något bättre än tidigare. Viggo skulle upp som vanligt och få välling, han hostade också och ville absolut ligga emot mig. Sedan vaknade han 4,35 idag igen. Jag hann inte somna om, men han sov till 6-tiden det kändes bra ♥

När vi hade hämtat honom efter jobbet tog vi en sväng på Rusta. Jag har varit hemma under så lång tid att jag känner att jag behöver se något annat 😉 Köpte rosa underlägg till matsalsbordet, tvål, deo, godis till katterna och lite annat smått.

Väl hemma fick Viggo äta. Både jag och sambon var hungriga och han bestämde tidigare idag att det fick bli pizza till middag för oss, det var gott. För en stund sedan läste dom bok en sväng, nu tittar dom på Pippi Långstrump på TV.

Ikväll ska jag inte somna när jag nattar Viggo 😉 Tänkte mig fredagsmys med sambon i soffan framför någon serie, vi får se hur det går.

Finaste killarna ♥

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.