Oväntat besök

Hej på er 🙂

Bloggen har legat nere under dagen för att servern hade kraschat 😉

Efter vi hade hämtat Viggo på förskolan tog vi en sväng på Dollar store. Hittade inget spännande. Blev några par strumpor till Viggo och en bil. Vi behövde köpa kattmat åt missarna, ”påse-maten” som dom får dela på vid 17-tiden varje dag.

När vi kom hem var ”Kompis” utanför vårat hus. Han var väldigt gosig och strök sig mot oss flera gånger. Vi trodde han gick och vände ryggen till för att öppna dörren. In for han som ett skott, som att han hade laddat och tänkte: ”Det är nu eller aldrig” 🙂

Ikoz och Zim undrade vad han gjorde inne hos oss. Viggo blev ledsen för att Kompis inte gick att gosa med, närmare bestämt han gömde sig under soffan. Jag stängde in våra katter, sambon lyfte på soffan och ut mot köket sprang Kompis. Då kunde vi ta honom i famnen och släppa ut honom. Goa fina katten ville vara här han då.

Kvällen blev inte som jag hade tänkt mig. Viggo har varit trött idag, han somnade i frökens famn vid 11,15 och missade lunchen. Men så skulle han upp 4,30 i morse. Han fick prova äta senare, vilket slutade som det oftast gör. Jag nattade honom strax före 19 och somnade en stund jag med. Har inte sovit bra på två nätter, det märks.

Det känns riktigt skönt att veta att det är fredag imorgon. Tror jag ska gå och borsta tänderna och lägga mig snart igen. Önskar oss en god natts sömn 😉

Hoppas ni har haft en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.