Första arbetsdagen

Hej på er 🙂

Idag har jag gjort min första arbetsdag på nästan 1 månad.

Senast jag var på jobbet var 10 februari, då mådde jag inte alls bra och hostade konstant. Skönt att äntligen komma iväg, även fast jag sov max 2-3 timmar i natt. Rösten är ansträngd så jag har gjort annat än att bara prata, tur det 😉

Roligt att hämta Viggo på förskolan och se hur glad han blir av att se mig ♥ Han hade knappt ätit vilket var väntat och hostat, väldigt envis hosta vi dras med fortfarande.

Ikväll har han smakat pannkakssmet, men pannkakor äter han inte. Han är trött och känns inte på topp. Nyss drack han välling, det känns tryggt att det oftast går i. Så började den där förbenade hostan och han kräktes, så nu badar han. Jag brukar inte vara kräsen men höll på att kräkas jag med av den goda doften. Tjohoo vad kul vi har.

En kopp kaffe efter jobbet var ljuvligt i alla fall och pannkakorna goda 🙂

Nejlikor i perfekt rosa färg, mina favoriter 🙂

Önskar er en fortsatt skön kväll.

2 svar på ”Första arbetsdagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.