Mjuk och mysig

Hej på er 🙂

Idag hade min sambo många telefonmöten och passade på att jobba hemifrån ♥

Skönt med tanke på hur länge han var borta igår. Jag fick dra mig en stund i sängen i morse, det var välbehövligt även om jag inte somnade om. Har varit lite stökigt på nätterna ett bra tag nu, med hosta som familjen turas om att roa sig med 😉

Viggo är feberfri men snuvig. Gissar att det kan vara tandsprickning som stökar till det för honom igen. Tycker det är tänder på gång mest hela tiden. Han vill helst bara ha välling så det gör väl ont i munnen att äta. Hoppas han får må helt bra snart.

Tanken är att han ska på förskolan i morgon och att jag ska jobba. Sambon sa ikväll att han inte tycker det låter som att det kommer fungera att jobba för mig. Rösten håller inte riktigt, jag tänker nog göra ett försök i alla fall. Att gå till HC undviker jag helst. Efter att ha varit hemma så länge längtar jag verkligen efter rutiner och komma ut.

Bilder på våran goding här om dagen. Han gillar att mysa i stolen i lila rummet, mjukt och skönt tycker han att det är att sitta där 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *