Viggo feber

Hej på er 🙂

Igår kväll efter Viggo hade badat började han huttra och skaka ♥

Tänkte att så kall kan han väl inte ha blivit. Pappa gav honom välling och efter det kröp han upp i min famn och somnade, minns inte när han gjorde det senast. Jag sa att jag tyckte han var varm, pappa sa att det tyckte inte han. Jag bar upp Viggo till sängen och tog tempen, tråkigt nog hade jag rätt 🙁 När vi la oss hade han över 39 grader.

I morse skulle sambon upp tidigt och åka till stora staden i jobbet. Hade hoppats att Viggo skulle sova vidare, men det blev tidigt för oss med. Viggo och jag har så klart varit hemma och tagit det lugnt. För en stund sedan kom sambon äntligen hem.

Känns som det bara går runt för oss, hoppas Viggo blir frisk fort och att vi får må bra. Nästan så jag inte tror att det är sant och blir lite stressad över att jag inte kommer iväg och jobba. Men vad ska jag göra, det är inget jag kan påverka eller styra över 😉

Något supergulligt är att jag frågade om Viggo kunde säga sitt namn idag. Då sa han: ”Iggo” ♥ ♥ ♥ Under dagen har jag hört att Ikoz heter ”Titti” för honom, så sött.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

2 svar på ”Viggo feber

  1. Ni får sanera hela huset, vädra och ut och få frisk luft så ni skrämmer bort bacillerna 🙂 Hoppas vi ses till veckan! Jag jobbar imorgon och sen semester resten av veckan.

    • Vi har städat och vi har tagit promenader i snigelfart i två dagar. Innan det var Viggo ut med pappa och han har varit ute på förskolan. Verkar som vi åker på nya baciller hela tiden. Ok, du får ha en härlig semester 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.