Hissgardin

Hej på er 🙂

Igår sov Viggo middag över 2,5 timme, han blir väl trött av att kliva upp 5 ♥

På eftermiddagen skulle vi försöka oss på en promenad tillsammans i ett väldigt lugnt tempo. Vi hann gå i ca 5 minuter så höll jag på att hosta ihjäl mig, sambon frågade om vi skulle vända, vi fortsatte under tystnad. Finner inte ord för hur less jag är 😉

Vi gick nästan det vi kallar för ”hundrundan”. Viggo var inte på topphumör han heller så vi svängde av hem tidigare, var ute max 20 minuter. Jag fick lite luft i alla fall.

Efter denna långa tid känner jag att jag vill och behöver göra något. Kan inte bara vila och sitta still. Därför strök jag hissgardinen och satte upp i lila rummet. Har haft den länge men inte tagit tag i det. Längderna var bara att sätta upp, lämpligt.

Att stå och stryka är inte avancerat, putsade insidan med och det fick ta tid. Vem fixar att inte göra ett dugg under 1 månad, såvida man inte är helt däckad och sängliggande. Vilket jag i princip var från början av denna evighets-flera-virus-i rad-förkylning.

På kvällen halvgluttade jag på ”Andra chansen”, sambon somnade som väntat i soffan. Viggo sov gott efter jag nattat honom och vaknade inte, det var skönt. Idag snöar det, sambon har precis ätit lunch, Viggo sover middag och jag bloggar. Dagen blir lugn.

Blev bra tycker jag, hissgardinen täcker ventilationen vilket jag var ute efter 🙂

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *