Fredagsmys

Hej på er 🙂

Igår fick pappa höra när han hämtade Viggo på förskolan att han hade sagt: ”mamma” mycket igen. Det har varit så några dagar, min goa kille tänker på mamma ♥

Jag funderar på om jag ska våga mig ut på någon lugn promenad i helgen, har ju tappat mycket av kondisen. Jag har fortfarande rethosta, är rejält snuvig, men halsontet har blivit bättre. Är rädd att jag gör något som försämrar, speciellt efter denna långa tid.

Vill kunna jobba på onsdag då läkarintyget gått ut. Varken vill vara sjuk längre, stanna hemma eller behöva besöka HC en gång till. Men rösten måste hålla utan att konstant hosta och det är en fördel om jag har mer energi och slipper snyta mig hela tiden.

Sambon kom hem med nya blommor igår, då flyttade jag dom jag hade sedan tidigare till köksfönstret. Ser trevligare ut än mina halvvissna övervintrade pelargoner 😉

Han har jobbat hemifrån idag och jobbade över en stund, ändå kan han hämta Viggo tidigare på förskolan. Snart kommer dom hem då blir det fredagsmys ♥

Köpte pelargonen på köksbordet den 23 januari. Det är första gången jag lyckats få en sådan att överleva så här länge, det känns kul 🙂

Önskar er en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.