Välkommen mars

Hej på er 🙂

Jag börjar längta efter krokusar och fint vårväder. Idag regnar och snöar det om vart annat. Vet att det är tidigt än och vi har en del snö. Tycker det är ljust och fint, men det hindrar mig inte från att se fram emot alla härliga vårtecken 🙂

Känns skönt att ha lämnat februari bakom oss, månaden som livet sattes lite på paus.

Sa till min sambo igår att vi kanske ska döpa om bloggen till gnällbloggen.se 😉 Februari var inte våran månad. Försöker vara positiv, det finns alltid något att vara glad och tacksam för. Det har jag så klart varit under den månaden med, men också rejält frustrerad och less. Vi har en rätt jämn nivå på livet ändå, vilket känns skönt.

När jag fick min hostattack igår kväll sa sambon: ”Det är som att hostan är tidsinställd, när det närmar sig läggdags slår den till”. Hostar till och från, men det är värst på kvällen. Var glad åt att den gav sig relativt fort när vi hade lagt oss.

Idag har jag varit ut en sväng och hämtat in jord i krukor, ska fixa några sticklingar från pelargoner som för övrigt inte ser fina ut. Något roligt måste jag göra 🙂 Jag brukar vilja ha omplanterat och fixat i mitten på februari, så jag ligger efter i år igen.

Vackra krokusar ♥

Nu ska jag gå och leka med mina grabbar 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.