Hälsocentralen

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till jouren på HC.

Tänkte vänta till torsdag för då behöver jag ett läkarintyg. Men eftersom jag kände mig sämre var det lika bra att kolla upp. Proverna visade inget, jag har ett långdraget förkylningsvirus vilket jag också trodde. Blev sjukskriven till den 7 mars.

Fick hostmedicin utskriven och en burk av min Rosacea medicin. Läkaren tyckte att det räckte med en burk för att jag bör komma på en uppföljning, men kunde inte fixa en remiss till hud åt mig. I stället ska jag boka en ny läkartid med någon som har längre tid för mig, men inte kan något om hud egentligen, den läkaren kan ordna en remiss.

Jag har en halv burk kvar av min medicin så tänkte ta det när jag ändå var iväg. Har gått på max dos sedan början av oktober, förutom när jag har glömt bort. Jag är mycket bättre men inte helt bra, därför har jag inte kunnat börja minska dosen än.

Inte krångligt alls, konstigt att dom har fullt upp 😉 Jag brukar tiga och känna efteråt: ”varför sa jag inte si eller så”. Denna gång kunde jag inte vara tyst och sa att det är lite som att bita sig själv i svansen, för dom alltså med merjobb. Vet att jouren är till för snabba besök, men så struligt som det ofta är med HC blir jag smått trött.

Viggo hade ätit bra på förskolan igen, härligt 🙂 Det var soppa så han var vrålhungrig vid middagen. Han hade bara sovit en timme så humöret har svajat ikväll, trött kille som sovit ett tag nu. Han hade varit charmig mot fröken också, gullplutt ♥

Pelargonerna i köksfönstret ser hemska ut. Ena har klarat vintern, den andre ska jag slänga. Kan ev. ta en stickling av den först, toppen har klarat sig. Den på bordet är fin än 🙂

Önskar er en skön kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *