Kort

Hej på er 🙂

Jag är så himla trött så det här blir ett kort inlägg.

Viggo hade ätit bra på förskolan idag, som ljuv musik i mina öron 🙂 Det var något med prinskorv, vilket han annars inte brukar äta. Fröken var förvånad hon med. Tänk om detta är vändningen, han åt bra hemma igår med. Vi håller tummar och tår ♥

Hostan tar knäcken på mig, speciellt när vi har gått och lagt oss. Gruvar mig nästan för att gå och sova. Tur att den ger sig efter många om och men, så jag får lite sömn.

Idag låg jag i sängen till 12. Då ringde företagshälsovården för att höra hur det var med mig. Hon sa att det kan vara lunginflammation, men det känns inte så. Hur som helst, jag måste till HC senast torsdag för att få ett läkarintyg. Behöver hostmedicin också. Tänk om jag vaknade upp helt frisk och pigg imorgon, det vore något det 😉

Hoppas ni har haft en bra start på veckan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *