Hostig natt

Hej på er 🙂

I natt gav sig inte hostan fast jag tog dubbla dosen Cocillana. Tur att dom andra två kan koppla bort ljud och sova gott 😉 Jag kraxar som en hes kråka, det vänder inte.

Det blir inte mycket gjort ut över det vanliga, vi håller oss flytande. Igår fick jag ett litet ryck och torkade av takkronan i matsalen. Den var helt grå av damm vilket jag har sett länge. Nu är prismorna klara och fina. Det tog en stund att göra, efteråt var energin slut.

När Viggo och pappa tog en vagnpromenad gick jag och la mig, vilade nästan tre timmar. På kvällen blev det mello, till det popcorn som fick mig att hosta ännu mer. Haha?! Börjar bli enformigt, även att skriva. Tror jag börjar hitta på saker snart.

Igår vann jag hundra miljoner, var på spa, drack bubbel och mådde allmänt great 😉

Viggo och pappa har varit ute på en pulkatur nu på morgonen. Mysigt, längtar verkligen tills jag har ork att följa med. Efteråt skottade pappa, han skottade åt granntanten med som kom ut och pratade. Hon tycker att hon ska betala för sig, det får hon så klart inte göra. Viggo var också med och hon hade sagt mycket fint om honom ♥

Något roligt är att min orkidé blommar igen 🙂 Fem fina blommor. Tror jag har lyckats få en orkidé att blomma om två gånger tidigare och då har jag fått en ny blomma.

Önskar er en skön söndag.

3 svar på ”Hostig natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.