Favoritsängkläder

Hej på er 🙂

Pappa fick höra något gulligt när han hämtade Viggo på förskolan igår. Han hade sagt: ”Hejdå mamma, hejdå pappa” precis innan han somnade vid middagsluren 🙂 ♥

Kvällen blev lugn, vi åt tacos. Viggo var trött, jag nattade honom före 19. Sambon mådde inte bra, förkylningen hänger i för honom med och han hade sovit dåligt i två nätter. Han somnade i soffan vid 20. Jag tittade på något avsnitt av en favoritserie.

Annars försökte jag vara så tyst det går. Samma gäller idag, vila halsen och dricka varmt. Känner mig frustrerad och less, vädret ser helt underbart ut och här inne sitter jag. Tredje helgen i rad som jag är sjuk och den här vändan blev värst.

Till bilderna. Erkänner att det är sällan jag bäddar sängen 😉 Speciellt med tanke på att Viggo sover med oss. Han kryper ner vid 19-tiden och då har jag bullat upp med täcken och kuddar på sidorna. På helgen sover han även middag i våran säng.

Jag tycker det är fint och trivsamt med en bäddad säng. Brukar bara lägga ut bilder när jag har bäddat med överkast, men dessa sängkläder är mina favoriter. Köpte dom till oss i julklapp. Jag älskar blommigt och drömmer ibland om en blommig tapet.

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *