Sov gott små vänner

Hej på er 🙂

I natt lyckades pappa få Viggo att somna om när han ville ha välling nummer två. Sedan sov han till 5,40, det var skönt. Jag hostade fast jag hade tagit hostdämpande, fick ligga högt. Hostade sönder mig igår så det kom blod och idag har jag nästan ingen röst alls.

Vid 10,50 hörde jag en rejäl duns, värre än vanligt. Klädde på mig och gick ut. Tårarna kom direkt 🙁 Tre fina sidensvansar hade flugit in i köksfönstret. En hade redan somnat in, den andre drog sina sista andetag och den tredje satt jag med i handen länge. Försökte sätta upp den högt, men det blåste rejält och den kändes inte stadig nog.

Efter ett tag måste jag gå in, sidensvansen fick sitta kvar på handsken. Hade koll på den genom köksfönstret. Dom brukar flyga efter ungefär en kvart, men den här satt kvar i 1,5 timme. Kändes som att det var för att dom andra två låg där bredvid.

Tog med mig två handdukar och en påse. När jag kom ut flög sidensvansen till vårat träd, den kunde flyga som jag trodde. Jag svepte in dom andra två i en varsin handduk och stoppade försiktigt ner i påsen ♥ Dom håller i hop dessa vackra fåglar ♥

Undrar om vi kan göra något åt våra fönster. Jag tittade idag och kanske att himlen speglas i fönstren. Drog ner persiennen lite för den rutan som det brukar vara.

Ikväll blir det lugnt, pappan får stå för pratandet och mamman blir tyst, så tyst det går med en liten busig herre i huset 😉 Mycket te med honung.

Lilla vännen ♥ Ibland är livet skört. Den sitter kvar i vårat träd än ♥

Bloggen är kanske inte så upplyftande just nu 😉

Önskar er en mysig fredag.

2 svar på ”Sov gott små vänner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.