Går i ide

Hej på er 🙂

Jag tror att jag ska gå i ide, vi hörs framåt våren 😉

När solen värmer, snön smälter, det droppar från taken, tussilagon börjar visa sig, krokusarna kikar upp i trädgården, fåglarna kvittrar och så vidare. Tycker att jag och min familj har gjort oss förtjänt av en väldigt lång ”frisk-period” efter detta och därmed basta.

Idag har våran älskade Viggo varit på förskolan efter 6 dagar hemma. Det hade gått bra att lämna honom i morse och han har haft en bra dag. Pappa frågade när han hämtade om Viggo hade hostat när dom sov middag, det hade han inte gjort, skönt att höra.

Jag har varit hemma och legat i sängen större delen av dagen. Vid 13,30 var jag tvungen att masa mig upp för att peta i mig någon smörgås så jag kunde ta två Alvedon, huvudet höll på att sprängas. Mat var jag inte alls sugen på.

Vid 14,15 hörde jag en smäll och visste direkt vad det var, djurvän som jag är gick jag ut. Förstår inte varför sidensvansarna ska envisas med att flyga in i vårat köksfönster. Jag gick ut och lyfte upp den lille stackaren så att den satt högt, så ingen misse kunde komma och ta den. Efter en kvart flög den iväg, hoppas det gick bra ♥

Pappa och Viggo har dammsugit av huset, så det känns lite fräschare en stund. Jag önskar att vi får en natt då familjen sover gott och inte ligger och hostar ikapp.

Bilder från maj 2016, underbaraste killen 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *