Parodi

Hej på er 🙂

Just nu känns det nästan som en parodi här hemma 😉

Igår när jag vaknade efter att ha vilat middag med Viggo kände jag av halsen. Det spände och sved IGEN?! Natten blev ingen höjdare. Viggo äter ju ännu mindre när han inte mår bra och har problem med munnen/halsen. Därför har han velat ha välling två gånger/natt i två nätter. Det går inte att neka när vi vet hur lite han ätit ♥

Han sov dessutom extremt oroligt och vaknade nästan en gång i timmen. Efter andra svängen ner för välling kräktes han i sängen när han hostade. Var bara att riva ur lakanet och bädda om. Då sa jag till min sambo att jag skulle kunna sätta mig och gråta.

När vi väl lagt oss igen ställde sig Zim och jamade i trappen, helt plötsligt vill han inte hoppa över grinden så han tar sig upp och kan gå på lådan. Jag klev upp och släppte in honom så han fick göra sina bestyr, sedan tror jag att han fick vara kvar uppe.

En av alla gånger vi var vakna sa min sambo att han också kände av sin hals, idag har han basröst. Tjohoo vi avverkar tydligen alla baciller vi kan just nu. Det kan bara bli bättre, eller hur, visst är det så. Jag blir galen snart, lika bra att skratta åt det? 😉

Bilder i repris, längtar till sommaren. Idag har det snöat hela dagen, fint det med.

Önskar er en härlig kväll.

4 svar på ”Parodi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.