Pannkaka-dag

Hej på er 🙂

Rubriken var ett finare ord för hur våran dag har varit 😉

Viggo ville inte sova när det var dags att sova middag. Ibland blir han så fast han är trött. Tror även magen ställde till det, vi fick gå ner och byta blöja. Jag gjorde flera försök, men det gick inte. Han klev ur sängen och lyssnade inte alls på mig.

Han var jättetrött och då blir han sur. När jag har försökt bära honom eller bytt blöja har han som jag kallar det för ”tappat armarna”, armarna åker uppåt och han blir som en ål. När han är så där trött och dessutom inte är frisk får han inte det roligaste humöret, det är lindrigt sagt. Jag har inte känt mig som världens bästa mamma idag jag heller.

Jag tog med honom för ett tredje försök, det gick inte lätt men det var uppenbart att han behövde sova. Vid 14,30 somnade han äntligen och nu har han nyss vaknat, undrar hur denna kväll blir. Jag var helt slut och gick tillbaka till honom och somnade nog vid 15-tiden. Fick en chock när jag kom ner 16,30. Det var den eftermiddagen det 😉

Bilder på busungen före 11 idag. Han är alldeles röd under näsan av allt snor och torkande, tur det inte syns så väl på dessa halv-suddiga bilder 🙂

Önskar er en fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *