Envist

Hej på er 🙂

Vi har haft en så bra helg vi har kunnat med tanke på omständigheterna ♥ Räkor i fredags och fika igår. Det är sällan vi har något till kaffet så det smakade bra.

På eftermiddagen igår gick Viggo och pappa på en vagnpromenad, jag har inte känt mig pigg nog för att följa med. Med tanke på hur länge vi varit dåliga har jag inte velat riskera att jag blir sämre. Får se om jag följer med idag, vore så skönt med luft.

Mello fick vi se i lugn och ro 🙂 Viggo vaknade precis när det slutade. Pappa gick dit och kom inte ner något mer, Viggo var känslig och ville inte bli lämnad ensam. När jag gick upp en timme senare kände jag som kvällen före att han var kokhet ♥

Vi hade hoppats att det skulle gå över snabbt. Han är piggare nu men inte feberfri, äter inte som han ska (knappt alls), näsan rinner och hostan är inte rolig. Blir VAB imorgon.

Tur att vi är ”hemmamänniskor” och inte behöver så mycket utsvävningar 😉 Men nu längtar jag verkligen efter en frisk familj som orkar mer.

Hoppas ni har en skön söndag.

2 svar på ”Envist

    • Tack det gör vi med. Två kvällar i rad när vi har gått och lagt oss har febern gått upp ännu mer för honom. Hoppas det inte blir lika ikväll. Tycker så synd om honom och hostan är hemsk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *