Februari = sjukstuga

Hej på er 🙂

Våran goa kille fick hög feber igår ♥

Han vaknade flera gånger efter nattningen. Vi gick upp tillsammans och pappa sa att han trodde febern var ungefär som innan, jag kände direkt att han hade blivit sämre. Han fick en Alvedon och sedan turades vi om att vara hos honom.

Tidigare på kvällen åt vi våra smarriga räksmörgåsar, dom blev godare än jag trodde dom skulle bli 🙂 Jag älskar räkor vissa gånger och andra gånger tycker jag inte det smakar lika bra. Härligt att det blev en lyckad middag mitt i sjukstugan.

Vi hoppas på en mysig kväll tillsammans framför mello, att Viggo sover gott då. Han har fortfarande feber och orken tar slut fort. Han vill inte äta heller, svårt att veta om han har ont i munnen eller i halsen. Jag är tacksam för att han får i sig välling i alla fall.

Från att det slog om till 1 februari har familjen turats om att vara sjuka. Önskar att det vänder och att vi får må helt bra snart, speciellt Viggo. Bloggen blir kanske aningen enformig och mest handlar om förkylningar, snor och feber 😉 Men så är livet.

Vi tar tillvara dom små stunderna och njuter av dom. Som när vi kom upp till Viggo igår till exempel. Han var så varm, ändå bjöd han på spex och bus. Vi skrattade gott ♥

Fina tulpanerna. Ikoz gillar dom också och har ”naggat” på dom 😉

Önskar er en härlig lördag, hoppas ni är pigga och krya.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *