Runda två

Hej på er 🙂

Määän dra mig baklänges på en liten vagn, nu räcker lääää 😉

I dag vaknade Viggo febrig, snuvig och allmänt ur form, hostan hänger kvar den med.

Trodde (önskade) i onsdags att det skulle börja vända för mig, idag är vi snuviga och sämre båda två. Viggos näsa rinner konstant, det har den inte gjort innan. Verkar som vi åkt på en ny bacill. Det var inte vad jag hade tänkt mig, att köra en runda två.

Viggo vaknade vid 4 i morse *jäsp*, så jag passade på att vila jag med när han sov middag. Med tanke på hur han har varit idag var det tur att jag märkte direkt att han var dålig. Tycker februari ska handla om pelargoner, inte att vara hemma sjuka 😉 Vabbat vid två tillfällen redan och varit hemma sjuk själv en gång. Det blir bättre hoppas jag.

Pappan har skalat räkor, vi ska äta räksmörgåsar ikväll. Hoppas det smakar gott.

Det händer inte så mycket annars. Mest handlar det om att försöka hålla våran lilla kille vid så gott humör det går ♥ Vi ska göra vårt bästa med fredagsmyset 🙂

Min sambo kom hem med fina tulpaner igår ♥

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.