Smått frustrerad

Hej på er 🙂

Viggo lyckades hålla sig vaken till strax efter 19,30 igår och sov till 5 i morse. Hoppas det går åt rätt håll, det vore guld värt för hela familjen. Visst att min klocka ringer vid 5 på vardagarna, men det är väldigt stor skillnad på att starta dagarna 4 eller 5 😉

Jag tänkte igår kväll att jag skulle fixa att jobba idag. Istället vaknade jag med mer ont i halsen igen (vid 4?!) Jag börjar bli smått frustrerad, tycker det kan vända nu. Sa åt sambon som ställde om sin klocka till senare och lyckades att inte väcka Viggo.

Efter grabbarna hade åkt i morse gick jag och vilade någon timme, det var skönt. När det har gått så här pass många dagar börjar mina tankar om allt det jag vill göra. Plantera om pelargoner till exempel 🙂 Men jag får gilla läget tills jag är bättre.

Igår när Viggo och pappa skulle ta en vagnpromenad var Viggo supergo. När han ska gå ut säger han ofta med mjukaste rösten: ”Hej då, puss puss”, så skickar han slängpussar och vinkar till mig. Det gör inte direkt lusten att följa med mindre 😉

Ser fram emot när jag har energi och kan sätta igång med pelargonerna. Många har strukit med under vintervilan som inte är den bästa i vårat hem, vi har inget svalt utrymme. Jag är glad för dom som ändå har klarat sig 🙂 (Mårbackor)

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *