Mer sömn tack

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo 4,15. Önskar verkligen att han börjar sova längre snart.

Han var upp och fick välling. Sedan tog det oss nästan två timmar att få honom att somna om. Vi börjar bli smått desperata och tänkte att om han fick sova en stund då, kanske han orkar längre ikväll och förhoppningsvis sover längre imorgon bitti.

Eftersom pappa kom hem sent igår och har möjligheten att jobba hemifrån, så fick Viggo åka till förskolan vid 8. Vi passade på när jag var hemma. Ett försök att bryta mönstret. Efter det åkte min sambo till grannstaden och kontoret.

Hela dagen blir påverkad när han ska upp så tidigt. Att försöka hålla honom vaken på kvällen fungerar inget vidare det heller. Igår kröp han upp i min famn, han var så trött.

Jag går oftast och lägger mig mellan 20,30-21,00 för att hinna skrapa ihop lite sömn mellan allt som ”stör”. Zim var i sitt esse i morse han med och jamade som en tok. Det hörde så klart Viggo och sa: ”missen”. Något tag bör det vända, jag lever på hoppet 😉

Viggo har fått välling och har pyjamasen på, får se hur länge han orkar vara vaken ♥

Hoppas ni har haft en bra dag 🙂

2 svar på ”Mer sömn tack

    • Ja det tär verkligen. Jag håller på att bli galen på denna skallebank och rygg/nacke som gör ont. Förkylningen är inte heller helt bra. Jag hoppas vi ses imorgon och att jag ”håller”. Hoppas du och familjen mår bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *