Alla hjärtans dag

Hej på er 🙂

I morse blev Viggo ledsen när han och pappa skulle gå till förskolan. Det var första gången jag fick se honom gråta en morgon. Det har gått bra så här långt att vinka hejdå till mamma hemma i dörren. Väl där hade det gått hur bra som helst, skönt ♥

Sambon tog tåget till stora staden idag, så Viggo fick börja lite senare. Tycker det är mindre bra val av dag, den som bestämt att alla måste vara på plats i stora staden. Ok för dom som bor där, men min sambo kommer hem ca 19,30. Blir inte mycket tid att fira om vi skulle ha velat det. Han jobbar också 80 % och slutar egentligen 14,39 😉

Han lyckas styra upp det mesta på telefonmöten och video, det är kanon så jag gnäller inte annars 🙂 Vi har ordnat så det ska fungera bra för hela familjen.

Det råder delade meningar om Alla hjärtans dag, att kan man inte visa kärlek annars behöver man inte göra det idag heller. Jag tycker inte att det ena behöver utesluta det andra. Jag firar gärna lite extra idag (om det är möjligt) och andra dagar med. Det behöver inte handla om presenter, räcker att mysa tillsammans och äta gott.

Viggo klev upp 4,20 i morse så han var trött kille ikväll. Somnade direkt när jag nattade honom. Nu längtar jag tills min sambo kommer hem.

Jag har i alla fall fått den bästa presenten någonsin en alla hjärtans dag, finaste teckningarna som Viggo har gjort. Rosa, rött och hjärtan, kan inte bli bättre 🙂 Tre hjärtan tätt ihop, så fint ♥ Idag har jag och min sambo varit förlovade i 5 år ♥

Många kramar till er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *