Hemma

Hej på er 🙂

Jag kände redan igår att jag skulle bli hemma idag.

I morse klev jag upp en sväng innan grabbarna skulle iväg och ringde och sjukanmälde mig. Efter det somnade jag om till 10,30. Jag brukar kunna sova mycket när jag är sjuk, kroppen behöver det extra mycket då. Kroppen värker, känner mig inget vidare.

Det verkar nästan som det går ”troll” i min frisörtid…

Förra gången var jag taggad, då kunde inte min frissa för hon var dålig. Min nya tid var tråkigt nog idag. Tänkte att vi kunde köra allt den 23/2 då jag hade tid bokad för klippning, men fick veta att hon kan inte alls då. Jag förstår omständigheterna, men ändå känns det lite tråkigt. Nu hoppas jag att vi får till det på nästa bokade tid 😉

Viggo har inte haft någon lust att lyssna på mamma och pappa ikväll. Tror han blev trött tidigt. Han somnade snabbt när jag nattade honom ♥

Han vill hoppa i soffan, vet inte hur många gånger vi säger ifrån och tar ner honom. (Ja tog bilder på det med) 😉 Igår stod han upp på kökssoffan och ramlade ner och slog sig. Lär han sig av det, nej det verkar inte så för en stund senare är han där igen.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Inga bilder på ett städat piffat hem, bilder från vardagen med massor av leksaker ♥

2 svar på ”Hemma

    • Gissade det. Det frestar lite på humöret att säga till samma sak hela tiden, men vad gör man. Vill inte att han ska slå sig. Usch, jag hoppas Viggo slipper några olyckor som är så pass som det var för Victor 🙂 Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *