Redan söndag

Hej på er 🙂

Helgen räckte inte för att bli bra som jag hade hoppats på.

Ryggen och nacken värker, skallen bankar. Jag är väldigt stel. Hostan håller i sig och halsen svider till och från. Får se hur det blir imorgon, men som det verkar blir jag nog tyvärr hemma. Bättre att vila och förhoppningsvis bli frisk fortare.

Igår åt vi en otroligt god middag. Kalkon, sötpotatis, potatis, morötter, jordärtskocka och den godaste såsen min sambo någonsin gjort. Jag hade kunnat slicka tallriken 😉 Han sa att det var Mästerkockens ”fel” att han blev inspirerad att laga kalkonbröst. Jag led verkligen inte av den inspirationen 🙂 Var tvungen att ta mer för det var så gott.

Efter jag nattat Viggo hann jag med en snabbdusch innan mello. Tyckte ingen låt var någon höjdare, men gillar Mariettes röst. Popcorn till blev det. Senare tittade vi på en av mina favoritserier: ”The Vampire Diaries”, sambon somnade efter halva avsnittet.

Jag vill bli pigg fort så jag kan följa med mina goa killar ut på pulkatur ♥

Bilder från i fredags ♥

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *