TGIF

Hej på er 🙂

I morse kände jag för att stanna hemma, ont i halsen, hosta och mådde inget vidare.

Men jag släpade mig upp. Fredag och kortdag, det skulle jag väl fixa tyckte jag 😉 Har hostat som en tok och prata har inte fungerat något vidare. Har försökt vara så tyst det går, ändå var rösten rejält ansträngd i slutet av dagen, slutade 13,39.

Sambon kallade oss precis för: ”Familjen hosta ikapp”. Min hosta är dryg även dagtid. Viggo hostar på nätterna vilket är jobbigt för oss alla. Sambon har varit hängig i 2 veckor, jag har kämpat emot men nu verkar förkylningen ha även mig i sitt grepp.

Vi hämtade Viggo tillsammans. Han fick åka bil både till och från förskolan vilket han var förtjust i 🙂 Idag hade han ätit ok, det kändes roligt att höra. Efter det åkte vi och hämtade ett paket med en Green gate mugg, katterna hade haft sönder en och jag vill ha 8 stycken. Köpte även salt och pepparkar i samma serie och en stjärna till Viggo.

Igår när jag nattade honom råkade jag blunda, gick upp 19 och kom ner 20. Tur jag hade duschat före. När klockan var 20,30 gick jag och la mig för natten. Jag var på toaletten 23,15. Viggo vaknade också och fick välling. Hoppades att det skulle göra att han sov till klockan ringde, men vi vaknade vid 4. Han somnade om en sväng.

Önskar mig en (flera!) god natts sömn för hela familjen och att vi blir pigga och krya.

Hoppas ni har en mysig fredagskväll 🙂

Såg att bloggen legat nere, av någon orsak hade den kraschat.

2 svar på ”TGIF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *