Tre ord

Hej på er 🙂

I morse sa Viggo sin första mening med tre ord ♥

Att börja dagen vid 3,15 igår gjorde att jag kände att jag verkligen behövde sova tills klockan ringde i morse. Men icke, vid 4 tiden startade dagen tyckte Viggo. Han vill ha välling en gång/natt, det känns betydligt bättre om det är tidigare på natten så vi alla hinner somna om. Vaknar han senare är det risk för att så inte blir fallet 😉

Senare nere i köket sa han: ”Mamma åka tåg” 🙂 Hjärtat smälte, så gulligt. Det är mycket bilar, tåg och traktor. Kan inte räkna hur många gånger han säger: ”Åka bil” per dag. Gårdagen gick nog av bara farten, idag har inte orken varit lika ok. Jag har ont i halsen och känner mig hängig, hoppas verkligen det vänder vill inte bli sjuk.

Viggo blev så klart trött tidigt idag, såg att han hade sovit redan mellan 9-10. När dom andra barnen sov hade han inte somnat, utan myst lite. Glad om han orkar till 18,30 ikväll. Ber en stilla bön om god sömn i natt för oss alla, att vi vaknar pigga och krya 😉

Skönt att det är fredag i morgon, då har vi kortdag, friskvård får nog bli välbehövlig vila.

Änglavingarna fick jag i julklapp av Viggo och min sambo ♥

 

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *