Zim

Hej på er 🙂

Idag har jag varit lite spänd under dagen, mina tankar har varit med Zim ♥

Sambon åkte med honom till veterinären och var med när han fick sprutan så han somnade. Sedan kom han till jobbet. På eftermiddagen släppte han av mig på förskolan så jag fick hämta Viggo som vanligt och han åkte till veterinären och hämtade Zim.

Det har gått bra för Zim, det var en tand som behövde dras. Som vi hade hört innan var det två och vi var rädd att det var fler ändå. Han har mått illa i em/ikväll och kräkts, mest har han vilat. Jag har haft koll på honom emellanåt, just nu är han på övervåningen.

Viggo hade varit trött på förskolan idag när dom var ute. Väl inne när det var dags för lunch så åt han i vanlig ordning inte. Såg på tavlan att han hade sovit ca 2 timmar. Ikväll har han och pappa varit på en kortare pulkatur, då passade jag på att duscha.

Han somnade väldigt fort när jag nattade honom, klockan var strax före 19. Jag försöker skriva så gott jag kan nu, med en Ikoz som ligger på båda mina armar 😉

Hoppas på en bättre natt än den som var, då vaknade jag 3,15 och var upp på toaletten. Strax efter det vaknade Viggo och ville ha välling. Efter det fick jag inte just någon mer sömn. Är glad att jag tagit mig genom dagen så pass bra ändå.

Favorit i repris, våra vackra rosor från i somras ♥

Hoppas ni har haft en bra dag och kväll.

4 svar på ”Zim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.