Kärt med barn

Hej på er 🙂

Då har Viggo och jag gjort en ”arbetsdag”. Jag fick längsta och goaste kramarna när jag hämtade honom. Ändå sprang han runt när vi skulle klä på oss så jag fick jaga honom. Denna gång var det skratt i alla fall och inte skrik och tårar 😉

Det verkar ha gått bra för honom, förutom att han inte hade ätit mat. Han är nog trött ikväll och bestämde sig för att inte lyssna på mamma eller pappa. Han klättrade i sofforna och ställde sig på vardagsrumsbordet. Vet inte hur många gånger vi sa till och tog ner honom. Det slutade i att han ramlade ner från soffan och gjorde sig illa ♥

Kan hoppas att han lärde sig något av det. Jag får dåligt samvete om jag inte alltid är där och ”räddar” honom, samtidigt måste han lära sig att lyssna på vad vi säger.

Hoppas ni har en bra kväll.

Bilder i repris på ”lila rummet”. Det var ingen som orkade ta några nya bilder idag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *