Semesterdag(VAB?)

Hej på er 🙂

Jag hoppades på en härlig semesterdag med Viggo 😉

I stället blev det mer en VAB-dag för oss. Tråkigt nog har våran goa kille inte det lätt med hostan nattetid. Efter att han var upp med pappa inatt för att dricka välling kom hostan ännu mer, vilket gjorde att ingen av oss har sovit speciellt mycket.

Önskar att han blir helt bra snart. Han har inte haft feber sedan i torsdags. Vore trist om vi behöver stanna hemma imorgon med, vi får se hur han är inatt och imorgon bitti ♥ Viktigast är att han är i ok form när det är dags för förskolan, så han orkar.

Han skulle upp vid 5 i morse fast han var trött. Sedan behövde han sova före han ens hade ätit lunch. Det märks att han inte är helt kry, tiderna blev lite upp och ner. Pappa har jobbat hemifrån, han har suttit i datarummet. Skönt att han kunde göra det idag.

Jag har klarat mig lindrigast, även om jag inte är på topp. Igår gick Viggo och jag ut på en vagnpromenad, jag hade dåligt samvete för att han inte fått komma ut. Det var tungt att dra vagnen i blötsnön, hade sämre med ork. Men det var skönt med luft 🙂

Även fast han är hängig bjöd han på leenden när kameran kom fram 🙂 Första bilden från i morse och andra bilden från nu ikväll ♥ Lite bus och mys har vi så klart haft ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.