Lugn dag

Hej på er 🙂

Med tanke på gårdagen känns det extra skönt att ha en lugn dag idag ♥

Viggo är feberfri men fortfarande smått ur form, pappan är förkyld och jag känner av något mer än bara nacken. Hoppas jag klarar mig och att vi slipper det här snart.

I morse tyckte Viggo att vi skulle kliva upp 4,20, det tyckte inte pappa 😉 Han gjorde allt för att våran gokille skulle somna om, till slut gjorde han det och sov till 8. Han var trött så det var bra att han sov ett tag till, även om det tog tid för honom att somna om.

Annars hade jag en del tankar igår kväll. Att vi hade en körig dag med tråkigheter, men hur tacksam jag är över hur bra vi har det. Tillsammans och på alla sätt och vis. Det är mycket som händer runt våra nära och kära nu, mina tankar är med dom ♥

Klart det känns jobbigt att Zim måste opereras, han är ju också våran bäbis. Vet hur jag blir när det är något, oron och att jag inte kan vara med. Han kommer bli bra, det är jag säker på. Pengar är pengar, vi fixar den biten med även om det inte är en rolig utgift.

Nu sover Viggo och snart ska sambon och jag äta bakad potatis till lunch 🙂

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *