Veterinären/Optikern

Hej på er 🙂

Idag har Viggo varit piggare febern har gått ner, skönt ♥

Däremot har han varit gnällig och snuvig, vi har haft en ganska körig dag. När jag gick på toaletten kastade han ner svampen jag städar tvättstället med i toa precis när jag reste mig upp, vid lunch satte han gurka i halsen och blev ledsen, tur det gick bra.

När han vaknade från sovstunden låg han på sidan och kissade, det blev en blöt fläck i sängen, räddningen är plastad frotté under lakanet, när jag skulle ge honom mellis tappade jag burken med djungeldessert på golvet så det spilldes ut 😉 Tjohoo.

När pappa kom hem hämtade han Zim och åkte till veterinären. Efter det var han in och vände, tog mina brillor och åkte med dom till optikern, mitt glas hade kommit. Jag hann tänka några gånger att jag skulle gå och sätta på mig brillorna fast dom inte var hemma.

Zim fick ingen rolig diagnos. Han ska opereras redan på onsdag och dra ut två tänder. Veterinären tror att han slickar sår i huden för att han har ont i munnen. Han har tyvärr lika som min goa Aramis hade, tandsjukdomen FORL. Det går inte på försäkringen heller så det blir några tusenlappar. Men allt för att han ska må bra ♥

Vi åkte ner på stan efter 17, det var skönt att få brillorna 🙂 Nytt glas och det känns skillnad, hoppas det blir bra. 1295 kronor gick det kalaset på. Viggo älskar att åka bil och säger flera gånger/dag: ”Åka bil” så han var nöjd, han och pappa väntade i bilen.

Resten av kvällen får gärna vara lugn och mysig 😉

Bilder i repris, jag börjar få lite längtan efter vår.

2 svar på ”Veterinären/Optikern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *