Viggo feber

Hej på er 🙂

Februari börjar inte bra. Jag har haft rejäl skallebank större del av dagen.

Jag har lite svårt att se (hehe) att ett nytt glas för mitt högra öga ska göra susen, även fast det är dominant. Tycker det känns som att även vänster öga är sämre, men jag litar på min optiker 😉 Däremot fick vi åka ner på stan idag igen, jag har nästan sår bakom vänstra örat efter att han korrigerade mina bågar som tidigare satt för löst.

Sedan jag började jobba hinner och orkar jag inte så mycket. Det har varit många intryck och huvudet går på högvarv för att komma ihåg ”gammalt” och lära mig nya rutiner. Att jag går och lägger mig ca 20,30-21 gör så klart att kvällarna blir kortare efter jag har nattat Viggo. Vissa kvällar har jag somnat en stund vid nattningen.

Sambon har åkt på en förkylning och vaknade med basröst i morse. Ikväll när jag nattade Viggo tog jag tempen på honom, han såg blek ut och var så trött att han nästan somnade när jag borstade tänderna på honom, då har han fått feber. Hoppas våran goa kille kryar på sig fort ♥ och att hela familjen är pigga och krya snart.

Hade hoppats att vi skulle klara oss längre, nu är det bara att gilla läget. Annars går det faktiskt bra för både Viggo och mig, det känns skönt 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.