Blandade känslor

Hej på er 🙂

Då var måndagen avklarad, det känns bra tycker jag 😉

När jag kom till förskolan skulle jag hämta Viggos vagn i förrådet först. Viggo såg mig i fönstret och blev jätteglad och började vinka. Jag vinkade och tänkte hur ska det här gå när jag måste runt hörnet för att gå in. Han började gråta, mamma försvann.

Jag skyndade mig in och fick honom snabbt i min famn. Fröken sa hon funderade, han lekte snällt och från ingenstans började han gråta. Men då förstod hon, han såg mamma och så försvann jag. När vi skulle klä på oss gick han iväg och grät, han ville inte klä sig. Det är blandade känslor både morgon och eftermiddag för honom ♥

På vägen hem blev han gladare. Under kvällen har han varit trött, jag glömde att titta på tavlan hur länge han hade sovit middag. Redan vid 18-tiden ville han sova så vi gick upp strax efter. Han somnade ca 18,30. Hoppas på en god natts sömn för oss alla.

I morgon ska jag till optikern, jag upplever synen sämre sedan jag började jobba.

Jag gillar den här tiden när sidensvansarna hälsar på oss ofta. Dom är så fina 🙂

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *