Vilodag

Hej på er 🙂

Gårdagen blev en lyckad dag ♥

På eftermiddagen åkte vi till Viggos gammelfarmor och fikade. Viggo busig och visade hela sin ”repertoar”, han skuttade, dansade, sjöng och spexade. Efter det åkte vi till Viggos morfar och fru. Moster och kusinerna var där. Jag hade plockat ur kläder efter Viggo till lillkillen. Det var trevligt att träffas och det gick ner en kopp kaffe där med.

Min sambo klarar sig längre än mig, han gillar fikabröd 😉 Jag började bli riktigt hungrig vid 18. Vi hade turen att bli bjudna på mat hos Viggos farmor och sambo. Dom bor inte långt ifrån Viggos morfar och fru. Viggo var piggare igår kväll, men somnade i bilen hem vid 19,30. Hemma var det bara att byta blöja, ta på pyjamas och natta honom.

Både jag och sambon lyckades hålla oss vakna längre, vi gick och la oss efter 22,30. Två nätter nu har Viggo inte vaknat för att få välling, skönt. Däremot vaknar han vid 5 och vill upp och få välling då. Det var lite för tidigt för honom med tanke på gårdagen, så han är trött redan. Pappa testar att ta fram snabeldraken den gillar Viggo 🙂

I morse fick jag nybakat bröd till frukost, han kan min sambo. Vi blir hemma och tar det lugnt idag, pysslar lite smått bara.

Goa kusinerna ♥

2 svar på ”Vilodag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *