Inställt frisörbesök

Hej på er 🙂

I eftermiddag var det tänkt att jag skulle till frissan, men det blev inställt.

Jag kände på mig att det skulle bli något och loggade in på FB på jobbet. Det har jag inte gjort sedan jag började (har ju min uråldriga mobil) 😉 Där hade jag fått ett meddelande. Tur jag såg det så vi slapp stressa vid hämtning på förskolan i onödan.

När jag hade klätt på Viggo och mig och var på väg hem kom jag på att jag skulle titta på tavlan där dom skriver hur barnen sovit och ätit. Såg att Viggo bara hade sovit en timme. Jag har sagt till att vaknar han efter en timme har han inte sovit klart. Det händer rätt ofta att han gör det, så vi får gå till honom och få honom att somna om.

Han har varit så trött ikväll och humöret på slutet var inte på topp. Vi fick nästan kämpa för att han skulle hinna få i sig välling och ta ett bad. Jag gick upp och nattade honom 18,30. Klart det kan bli sådär någon gång, vi får höra imorgon vad som hände. Jag är trött jag med och insåg att jag hade legat kvar i sängen med honom i 45 minuter 🙂

Eftersom frisörbesöket blev inställt så har vi städat övervåningen noga i stället, skönt att ha en våning gjord innan helgen. Förut städade vi alltid noga på torsdagar, får se om vi lyckas få tillbaka den rutinen igen. Nu kom min sambo precis hem från affären.

Igår kom han hem med dessa vackra rosor, jag var värd dom sa han ♥ Han är go.

Hoppas ni har haft en härlig kväll.

4 svar på ”Inställt frisörbesök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *