Färgat utväxten

Hej på er 🙂

Idag när jag hämtade Viggo fick jag veta att han hade sagt nej flera gånger vid matbordet. Jag sa att det måste han ha lärt sig där, för hemma säger han inte nej 😉 Hon sa att det finns dom som säger bestämt nej, det har han snappat upp.

I morse vaknade han tidigt, det berättade pappan när han lämnade honom. Därför hade dom på eget initiativ låtit honom sova två gånger. Vore skönt om han sover gott i natt ändå. Han hade nästan inte ätit något, men det har varit standard sedan start.

Han blev jätteglad när jag kom dit. Det tog en stund innan vi tog oss hem, strumporna var spårlöst försvunna. Dom hade glömt vart dom hade lagt dom. Ute började han gråta en kort sväng, väl i vagnen blev han nöjd och glad igen ♥ Gick bättre i morse med.

Ikväll har jag färgat utväxten på håret, den syns knappt tack vare att färgen går ton i ton med min egen färg. Eftersom jag ska till frissan i morgon och fixa lite slingor ville jag ha botten fräsch. Ska till tjejen jag var till förra gången, saknade redan då fler slingor.

Annars har jag varit trött, frusen (och lite surrig). Viggo vaknade flera gånger i natt och jag behöver än så länge ingen väckarklocka, vid 3,40 tyckte jag att det var morgon. Inte konstigt att det blev mycket åt huvudet efter lunch, hade lätt kunnat sova middag 🙂

Härligt med ljusare tider.

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.