Trygg kille

Hej på er 🙂

Det krävdes bara några dagar på jobbet för att inse att jag behöver gå till optikern.

Idag har jag ringt och bokat tid, får komma redan på tisdag, vilken tur. Jag har känt att synen ändrats när jag gått hemma, men det blev mer uppenbart på jobbet då jag får anstränga ögonen betydligt mer. Har lite nervryckningar i ena ögat och skallebank.

När jag hämtade Viggo på förskolan sa vikarien: ”Vilken trygg kille han är”. Det värmer att höra. Han är inte ledsen mer än korta stunder och det gick bättre att lämna i morse. Jag som var där en vecka när vi hade inskolning fick se barn gråta till och från hela dagarna i saknad av sina föräldrar (dom är yngre än Viggo och har gått där ett tag) ♥

Alla har inte möjligheten att vara hemma länge, det kan jag förstå. Men dom som fäller kommentarer som: ”Äntligen får han gå på förskolan och leka med andra barn”, eller som att det var synd om honom som fick vara hemma med mamma, dom känner jag en liten seger inför 😉 Inte för att jag bryr mig speciellt mycket (längre)

När vi kom hem åkte pappa iväg och lagade bilen, skönt att det gick relativt smidigt. Just nu går Viggo runt med ett snöre och leker med Ikoz som busigt följer efter.

Jag lyckas sällan bra med dessa vackra blommor, men kunde inte motstå den igår.

Önskar er en skön kväll.

4 svar på ”Trygg kille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *